Bose audio systemen

 

 

 

 

 

Bose L1 systemen voor het podium

Goed geluid is erg belangrijk voor ons. Voor wie niet, zou je kunnen vragen. Thuis, in de auto, op onze hoofdtelefoon; overal waar we naar muziek luisteren willen we het beste geluid hebben.

Maar hoe zit het met livemuziek?

Voor meeste muzikanten gaat het als volgt:

Minstens 1 uur voor de aanvang van de gig moet je klaar zijn met je opbouw. Dat wil zeggen, je hebt je apparatuur gebracht, opgebouwd en de soundcheck gedaan. Makkelijk gezegd in een zinnetje.

Een muzikant weet hoeveel moeite het kost om die spullen te sjouwen en op te bouwen. Soundcheck is al een onderneming op zich. Met veel geluk heb je een geluidsman. Dan nog is het geen pretje om het zaalgeluid en het podiumgeluid optimaal te krijgen.

Tijdens het optreden staat alles meestal te hard. Aan de gebaren van de muzikanten te merken moeten de monitors nog aangepast worden. Na het optreden is de standaard vraag van de muzikant aan een bezoeker: "Hoe was het geluid?"

In de 70'er jaren was er niet veel keus. Je moest roeien met de riemen die je had. Dat dit beeld anno 2012 nog niet veel is veranderd is triest te noemen.

Dit kan ook anders

Met Bose L1 systemen voor het podium verloopt alles prettiger: minder gesjouw, korte opbouwtijd en soundcheck in minder dan een kwartier! Klink als muziek in de oren, niet? Ook je optredens zullen als muziek in de oren van je bezoekers klinken. Ze zullen je complimenteren met je geluid zonder dat je ze vraagt: "Hoe klonken we?"

 

R&G Sound, dealer Bose L1 systemen

Bose L1 familie

De Bose L1 familie bestaat uit:

Drie "portable line array" systemen:

de L1 Compact, de L1 Model 1S en de L1 Model II.

Twee basmodules: B1 en de B2.

Een "mixer": de T1 ToneMatch Audio Engine.

Hier, op onze website kunt u informatie vinden over al deze producten en meer, interresse in een demo? de systemen staan demoklaar in onze winkel, uiteraard behoort een demo op lokatie ook tot de mogelijkheden, Liever een systeem huren? in onze prijslijst vind u de systemen terug.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.!

© R&G Sound

website realisatie Teqz - design by JOBA

assets/